kerstboom verhuur 210 cm zilver kerstboom

Tijdens de feestdagen denken de meeste mensen aan gezelligheid en vreugde. De juiste sfeer tijdens de kerst zorgt voor de extra gezelligheid en een positief gevoel dat we met elkaar delen. Veel mensen kopen een kerstboom voor thuis omdat dit zorgt voor de extra warmte en gezelligheid aan het einde van het jaar. Volgens onderzoek is het optuigen van de kerstboom zelfs de meest populaire bezigheid met kerst.

Voor bedrijven is het ook vanzelfsprekend om iets met kerst te doen. De medewerkers vinden het belangrijk om de laatste maand van het jaar in een sfeervol kantoor door te brengen. Veel bedrijven kiezen ervoor om het plaatsen van een kerstboom en decoratie uit te besteden. U kiest de juiste sfeer en alles wordt voor u geregeld. U hoeft niet meer te denken aan inkoop, het optuigen, aftuigen en de opslag van kerstversiering.

Boomvoorkerst zorgt voor de juiste representatieve uitstraling voor uw bedrijf tijdens de feestdagen!

Onze dienstverlening

Boomvoorkerst kan op basis van uw persoonlijke wensen een decoratievoorstel maken. Dit kan voor de huur van 1 kerstboom zijn, of een complete kantoordecoratie. Flexibiliteit, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en de doelstelling is om altijd te leveren volgens afspraak.  Bij Boomvoorkerst kunt u onder andere eenvoudig kiezen uit verschillende luxe sferen die reeds door ons zijn samengesteld en afgestemd op de nieuwste kersttrends.

Indien u specifieke wensen heeft, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord en denken met u mee! U bent ook van harte welkom om in de maand oktober langs te komen in onze kerstshow in De Kwakel waar u onder het genot van een kopje koffie ons uitgebreide assortiment met eigen ogen kunt zien en voelen. Samen kunnen we dan een plan maken voor de juiste kerstsfeer binnen uw bedrijf. Bezoeken in De Kwakel kan het hele jaar door, maar alleen in de maand oktober presenteren wij alle kerstdecoraties in een grote kerstshow.

Tot slot

Naast het bedrijfsleven, levert Boomvoorkerst ook aan gemeenten, winkeliersverenigingen, verenigingen van eigenaren, evenementenlocaties en theaters. U kunt bij referenties de feedback van diverse klanten lezen en voor inspiratie  een kijkje nemen in ons portfolio.