Met ingang van 2018 gaat Boomvoorkerst verder onder de vlag van Bruinsma Natuurlijk. In 2017 hebben wij reeds succesvol samengewerkt en er is besloten om onder 1 naam verder te gaan. Graag helpen wij u via kerstdecoraties bruinsma natuurlijk verder met de keuze voor een feestelijke kerstversiering voor uw bedrijfspand.

Van toen tot nu

cadeautjes kerstdecoratie

Boomvoorkerst is opgericht door Ronald Bogaerds en Tom Jüch. Deze 2 jonge ondernemers hebben naast de liefde voor kerst, een gevoel voor inrichting en het leveren van kerstdecoratie, de kans gezien om een mooi bedrijf op te zetten. Het idee is ontstaan doordat Ronald zelf ooit kerstbomen heeft gehuurd voor een voormalig werkgever. Door gebrek aan kwaliteit en service is Ronald geïnspireerd geraakt en was er direct al drang naar verbetering van deze service. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste leveranciers het ‘erbij doen’ en de kerstbomen niet de ‘core business’ is.  Samen met vriend en zakenpartner is hij gaan onderzoeken wat écht belangrijk is voor een bedrijf.

De belangrijkste vragen die ze zichzelf hebben gesteld zijn: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de verwachtingen van de klant overtreffen? Hoe zorgen we ervoor dat onze klanten bij ons terug komen zónder ze te binden aan een abonnement? Hoe zorgen we voor blije gezichten bij het plaatsen en weer weghalen van de kerstdecoratie?

Het resultaat is dat Boomvoorkerst is uitgegroeid tot een ervaren leverancier voor kerstdecoratie, met een mooi portfolio aan vaste klanten. Sinds juli 2017 werkt Boomvoorkerst onder de vlag van Bruinsma Natuurlijk en heeft een verhuizing naar De Kwakel plaats gevonden. Het is vanaf 2017 dan ook mogelijk om in De Kwakel een uitgebreide kerstshow te bezoeken en keuze te hebben uit een nog groter assortiment producten dan op deze website gepresenteerd worden. Klik hier voor meer informatie over de kerstshow en nog meer productmogelijkheden.

Het kerstdecoratie Team

Het team van Boomvoorkerst bestaat uit specialisten op het gebied van kerstdecoratie. We hebben inspiratie op gedaan op beurzen,  onderhouden goede relaties met leveranciers en een goede kennis van het bedrijfsleven. Hierdoor zijn de medewerkers van Boomvoorkerst in staat om een bedrijf te adviseren binnen elk budget. Boomvoorkerst maakt gebruik van hoogwaardige decoratie materialen, waarmee onze decorateurs  in staat zijn een wow-factor te creëren binnen uw bedrijf. Het team van enthousiaste optuigers en decorateurs brengt de decoraties aan op de locatie en zorgt direct voor een vrolijke kerstsfeer in uw bedrijf.