Met ingang van 2018 gaat Boomvoorkerst verder onder de vlag van Bruinsma Natuurlijk. In 2017 hebben wij reeds succesvol samengewerkt en er is besloten om onder 1 naam verder te gaan. Graag helpen wij u via kerstdecoraties bruinsma natuurlijk verder met de keuze voor een feestelijke kerstversiering voor uw bedrijfspand.

U wilt graag een offerte ontvangen voor het compleet versieren van jullie receptie, kantoor, winkelcentrum of kerstfeest? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Hierbij kunnen wij u adviseren in de keuze van de verschillende kerstdecoraties die wij te bieden hebben. Tevens kunnen we helpen bij het kiezen van de style of zelfs een geheel maatwerk concept voor uw locatie bedenken en plannen.

Om alvast een idee te krijgen van uw wensen en enkele voorbereidingen te treffen voorafgaand aan ons contact wil ik u vragen onderstaande velden zo compleet mogelijk in te vullen.  U bent in de maand oktober ook van harte welkom bij onze kerstshow in De Kwakel waar u onder het genot van een kopje koffie ons uitgebreide assortiment met eigen ogen kunt zien en voelen. Samen kunnen we dan een plan maken voor de juiste kerstsfeer binnen uw bedrijf. Bezoeken in De Kwakel zijn alleen op afspraak.

Afmeting kunstkerstboom Aantal
Overige kerstdecoraties (meer info) Aantal

Opmerkingen

Plaatsingsdatum

Bedrijfsnaam

Adres

Contactpersoon

Telefoonnummer

Email